Barbie gedraagt zich verdacht: ‘Op dievenpad?’

Probeert Barbie in te breken?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er zijn verdachte beelden opgedoken van Samantha de Jong, ook wel Barbie. Ze werd meerdere keren op één dag bij een woning gezien. ,,Gelukkig sta je op camera”, schrijft de bewoner bij de beelden.

Net nu het weer even rustig leek rondom Samantha de Jong, worden er op Facebook beelden van haar gedeeld waarop ze zich verdacht gedraagt. Ze staat bij een woning van mensen die ze niet schijnt te kennen. Wanneer Samantha vaker op dezelfde dag terugkeert, besluiten de bewoners de camerabeelden online te gooien. ,,Barbie heeft een nieuwe baan met d’r vriendje”, schrijft de bewoner, waarmee ze lijkt te verwijzen naar Robbie, de vriend van Samantha. ,,Gelukkig sta je op camera.”

Waarschuwing

De bewoner heeft Samantha gewaarschuwd en ze zou met een smoes zijn gekomen. Toch was het niet de eerste keer keer dat ze voor de woning stond. ,,Heel de middag al naar binnen lopen kijken”, schrijft de bewoner boos. ,,Je was wat van plan maar zou het niet doen als ik jou was!”

Ruzie

Vorige maand ging er ook een heftig verhaal over Samantha rond. Ze zou verstrikt zijn geraakt in een heftige ruzie met een wegwerker. Robbie zou de man een kopstoot hebben gegeven terwijl hij zijn helm nog droeg. ,,Wegwerker/bouwvakker heeft aangifte gedaan”, vertelde een bron aan juicekanaal Realityfbi.

Tags

BARBIESAMANTHA DE JONG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck