Barbie geeft update over baby

Samantha de Jong
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Samantha de Jong – ‘Barbie’ – is zwanger van haar derde kindje. Samen met haar vriend Gerrit bereidt ze zich voor op de komst van het baby’tje. Vandaag ging Barbie naar de verloskundige voor een echo.

‘Alles is goed’

Op Instagram plaatst Barbie een filmpje waarin haar navel te zien is en haar stem en die van de verloskundige te horen is. De hartslag van de baby – een jongetje – is te horen. Samantha schrijft bij het filmpje: ‘Met de baby is gelukkig alles goed en het hartje klopt goed.’

https://www.instagram.com/p/CDtR-g0hm-o/

Klaar voor komst

In haar huis is Samantha ook al druk bezig om een kinderkamer in te richten. Afgelopen week is er een behanger geweest die de kamer heeft opgefleurd met een jungle-behang. Ook is op haar Instagram te zien dat er al een aantal babykleertjes zijn aangeschaft.

https://www.instagram.com/p/CDlkWhFBbQl/

Ongeluk

In april kwamen Samantha en Gerrit erachter dat ze een kindje verwachten. Dat werd bij toeval ontdekt, want Samantha werd in het ziekenhuis door artsen nakeken nadat ze betrokken was geraakt bij een ongeluk. Hoewel het kindje niet gepland was, was vooral Samantha heel blij met het nieuws. Zij en Gerrit waren toen pas een paar weken samen, maar dat maakte Barbie niet uit. De twee zijn nog steeds gelukkig samen en kijken uit naar de komst van hun zoontje.

Tags

BABYBARBIEJONGETJE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck