Barbie geeft update over baby

Door: Tanja Brouwer
29-04-2020

Het nieuws dat Samantha zwanger is werd gisteren bekend. Voor vrienden en familie maar ook voor Barbie kwam het nieuws als een shock, want doktoren in het ziekenhuis ontdekten het prille geluk. De realityster geeft een update over de toestand van de baby.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Enorme klap

Eerder deze maand raakte Barbie betrokken bij een ernstig auto-ongeluk in Den Haag. Haar lichaam heeft een flinke klap gekregen, want ze heeft een hersenschudding en paar gekneusde nek- en rugwervels en een gebroken rib. Toen artsen haar onderzochten ontdekte zij dat Barbie zwanger is. De vraag was natuurlijk meteen: hoe gaat het met de baby na die enorme klap?

,,Met de baby gaat gelukkig alles goed”, zegt Barbie nu op Instagram. Op Instagram schrijft Barbie: ,,Ik kan vertellen dat ik 7 weken en drie dagen zwanger ben. Met de baby gaat alles goed maar ik ben pas echt opgelucht als ik 12 weken ben.” Die tekst schrijft ze bij een heftige foto waarop het gehavende gezicht van Barbie staat. Ze heeft een dik oog en haar hoofd en wang zijn flink beschadigd.

Meer DenD