‘Barbie heeft eindelijk rust gevonden in kliniek’

Door: DitjesenDatjes
16-10-2018

Samantha de Jong zit al twee maanden in de afkickkliniek in Schotland. Tijdens de eerste weken van haar verblijf werd er in Nederland veel over haar geroddeld en ook ging haar verkering met Jeffrey Lake uit. De realityster, die bekend is geworden onder de naam ‘Barbie’, lijkt nu eindelijk de rust te hebben die ze zo hard nodig heeft.

Sociale media

Op de Instagram van Samantha is al maanden niets gepost. Op de profielfoto staat ze zelfs nog met Jeffrey. De kans is groot dat de realityster sinds augustus, toen ze naar de kliniek ging, niet meer op sociale media heeft gezeten. Dat is bijzonder, want voorheen was ze ‘non stop’ te vinden op Instagram en Facebook. Haar profiel op Facebook lijkt zelfs helemaal verwijderd te zijn, want het is onvindbaar.

Visagist

Samantha ging naar de kliniek voor haar drugsverslaving, en wordt tevens behandeld voor haar psychische klachten. Ze heeft meerdere keren geprobeerd zichzelf van het leven te beroven, en gebruikte overmatig veel verdovende middelen. Zorgen voor haar twee kinderen lukte niet meer, en die heeft ze van jeugdzorg moeten afstaan aan Michael, de vader van de kinderen en ex-man van Samantha.

Waarschijnlijk zit Barbie nog tot Kerstmis in de kliniek. Als ze daarna terugkeert naar Schevingen is het aan haar om op het rechte pad te blijven. Ze hoopt weer voor haar kinderen te kunnen zorgen, en Jeffrey vertelde dat Samantha niet meer op televisie wil komen maar visagist wil worden.

Meer DenD