Barbie heeft spijt van Botox

Barbie
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Samantha de Jong heeft de afgelopen jaren flink aan zichzelf laten sleutelen. Ze is meerdere keren onder het mes gegaan, voor onder meer een borstvergroting en heeft botox in haar gezicht laten spuiten. Van dat laatste heeft ze spijt.

‘Van alles houden’

In een nieuwe vlog van Samantha en Gerrit, waarin ze vertellen veel zin in een patatje te hebben, zegt de voormalig realityster dat ze jaloers is op de gladde huid van haar vriend. ,,Kijk, dat bedoel ik. Deze man heeft geen een rimpel in zijn gezicht”, zegt Samantha terwijl ze probeert in te zoomen op Gerrit.
Vervolgens laat de blondine, die regelmatig haar pruik goed moet trekken, weten dat ze zoveel botox heeft laten spuiten dat heel haar gezicht is verpest. Ze vraagt zich af hoe ze eruit zal zien als ze achter in de veertig is, net zo oud als Gerrit. ,,Jij bent op je 48ste nog veel charmanter, nog veel liever en veel mooier”, zegt Gerrit. ,,En een goede moeder bent. En dan moet je een rimpeltje en walletje meer krijgen. Maar ik zal van alles houden.”

Barbie is niet blij met de ingrepen die ze aan haar gezicht heeft laten doen, maar op haar Instagram is te zien dat ze nog regelmatig en bezoekje brengt aan een kliniek….

Tags

BarbieGerritniet mooiSpijt

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie