Barbie heeft wéér een nieuwe liefde

Samatha de Jong
Door: DitjesenDatjes
30-03-2020

Een tijd geleden was Samantha de Jong, bekend als Barbie door haar realityprogramma’s, nog stapelverliefd op een jongen met een gezichtstatoeage. Die relatie lijkt voorbij te zijn, maar de blondine blijft ook nu niet lang alleen.

Dansen en zingen

Ene Gerrit heeft nu het hart van Barbie veroverd. Dat blijkt uit foto’s die de vrouw post op haar Instagrampagina. Opvallend is dat zij alle foto’s van haar vorige liefde, de opvallend getatoeëerde Sonny, heeft verwijderd. Wie Gerrit is en hoe Barbie de man kent is niet duidelijk. Wat wel duidelijk wordt uit de foto’s en filmpjes die ze afgelopen weekend heeft gepost, is dat ze zich niet houdt aan de 1.5 meter afstand van elkaar. Al dansend en zingend loopt ze door een woonkamer waar ook andere mensen zijn.

Het liefdesleven van de Haagse is erg bewogen. Ze was ooit getrouwd met Michael van der Plas met wie ze twee kinderen heeft gekregen. Over hen heeft ze de voogdij niet meer door haar psychische problemen.
Ze heeft een relatie gehad met pornoster Rolf Tangel, en ook Jordi Ossel en Maron Hill zijn heel even het vriendje geweest van Barbie. De vraag is hoe lang deze relatie gaat duren.

View this post on Instagram

Goodmorning happy monday 🥰❤️

A post shared by Samantha💖Gerrit (@samantha_de_jong29) on

 

 

Meer DenD