Barbie herenigd met ex Michael: ‘Onze kinderen verdienen liefdevolle ouders’

Barbie Michael
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Een onverwachte verzoening: Samantha de Jong (Barbie) en haar ex-man Michael van der Plas hebben hun jarenlange vete bijgelegd. Voor het eerst sinds de vechtscheiding hebben de twee weer goed contact met elkaar.

Samantha doet er alles aan om haar leven te verbeteren. Na een heftige periode waarin haar relatie met Gerrit Meerts op een bruut einde kwam, en ook haar derde kind afgenomen werd door Jeugdzorg gooit Samantha het roer om. Zij gooit het roer om.

Negativiteit

Aan Story vertelt Samantha dat een nieuwe tijd van verandering is aangebroken. ,,Dat betekent dat ik alle negativiteit uit mijn leven moet bannen,’ vertelt Samantha. ,,Mijn nieuwe liefde Gilly helpt me daar enorm mee. Hij houdt me bij alle foute mensen weg. En ik merk dat ik daardoor zoveel meer rust krijg. Dat is een heerlijk gevoel. Geen stress, helemaal niets.”

Met Gilly kreeg Samantha haar derde kindje, Angelo. De kleine man woont op dit moment niet bij zijn ouders, maar werd door Jeugdzorg uit huis geplaatst. Bekend terrein voor Samantha, die eerder de voogdij over haar twee oudste kinderen, die zij samen met Michael kreeg, ook verloor. Haar dochter Angelina (8) woont gedeeltelijk bij de moeder van Samantha en Michael, en haar zoontje Milano (5) woont full-time bij Michael en ‘bonusmama’ Naomi.

Contact

Ook zorgde Gilly ervoor dat Samantha contact opnam met haar ex-man Michael en zijn nieuwe verloofde Naomi.

,,Er is in het verleden veel gebeurd. We zijn niet altijd even lief voor elkaar geweest. Dat moet over zijn”, bekent Samantha. Zij vindt dat iedereen schuldig is aan de jarenlange ruzies en dat er veel fouten gemaakt zijn.

Toch pleit Samantha voor een gelukkige afloop. ,,Nu pas besef ik dat je mensen een nieuwe kans moet geven. Ook als ze de tweede, of zelfs derde kans verprutst hebben. Hoeveel kansen heb ik wel niet gekregen?”

Samantha zegt het belangrijk te vinden dat haar kinderen ouders hebben die op een liefdevolle manier met elkaar omgaan. ,,Daarom besloot ik dat het geruzie tussen Michael, Naomi en mij definitief over moest zijn.”

Goede ouders

Mede dankzij haar nieuwe liefde heeft Samantha besloten contact te zoeken met Michael en Naomi.

‘We hebben vorige week een goed gesprek gehad. We hebben alles uitgesproken en zijn het erover eens dat onze kinderen liefdevolle ouders moeten hebben die niet ruziënd over straat rollen”, vertelt zij. Ook vraagt zij de vergiffenis van haar kinderen. ,,En ik hoop dat onze kinderen ons vergeven. We moeten er voor hen zijn en zorgen dat ze stabiel opgroeien.”

Het is weer helemaal koek en ei tussen de exen en de nieuwe liefdes. ,,Ik vind dat Michael en Naomi als bonusmoeder dat al heel goed hebben gedaan. Angelina (8) en Milano (5) zijn twee geweldige kinderen en ik vind echt dat Michael en Naomi daar verantwoordelijk voor zijn.”

Kinderbescherming

Samantha vertelt dat het contact inmiddels zo goed verloopt, dat Michael en zij onderling een goede bezoekregeling afgesproken hebben. De Oh Oh Cherso-ster strijdt voor haar kinderen en gooit her roer volledig om.

,,Ik wil me aan alle regels houden en met iedereen, zoals Jeugdzorg en de Raad voor de Kinderbescherming, meewerken. Juist omdat ik in de toekomst een normale omgangsregeling met mijn kinderen wil.’

LEES OOK:

Samantha de Jong tatoeëert naam vriendje op haar borst

Tags

KINDERENMICHAEL VAN DER PLASNAOMI COLLINDASAMANTHA DE JONGVOOGDIJ

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck