Barbie herinnert zich niets van sprong

Door: DitjesenDatjes
01-05-2019

Voor de vierde keer binnen twee jaar heeft Samantha de Jong een poging ondernomen om een einde te maken aan haar leven. Twee weken geleden sprong ze uit haar bovenhuis en belandde op de grond. Fans, vrienden, haar partner waren geschrokken en verbaasd. Het ging toch weer goed met Samantha? Nu blijkt dat ze zelf ook geschrokken is door wat ze heeft gedaan.

Antidepressiva

,,Ik weet me nauwelijks nog iets te herinneren van wat er die dag is gebeurd”, zegt Samantha tegen weekblad Story. ,,Pas in het ziekenhuis besefte ik was ik had gedaan.” De blondine legt uit dat deze zelfmoordpoging niet te vergelijken is met de vorige drie. Deze keer had ze geen alcohol of drugs gebruikt, maar toch beweert ze onder invloed van iets te zijn gesprongen. Namelijk haar antidepressiva. ,,Dat ik toch sprong heeft te maken met de hoge dosering antidepressiva die ze me hadden voorgeschreven. Ik slikte per dag 300 mg.” Ze heeft er nooit bij stil gestaan dat de dosering misschien te hoog was. Vooral omdat haar nicht een nog hogere dosering slikt, en die daar veel baat bij heeft.

Gezicht

,,Ik kreeg een psychose. Ik was in mijn woonkamer eerst door een glazen tafel gevallen. Daarna schijn ik opgekrabbeld te zijn en ben ik uit het raam naar buiten gesprongen.” Barbie lag op de grond, maar kan zich er niets meer van herinneren. Pas toen ze in het ziekenhuis was, werd ze weer helder. Ze zag de verwondingen in haar gezicht, en behandelde die meteen. ,,Ik wil niet dagelijks herinnerd worden aan wat ik gedaan heb. Ook omdat ik écht niet dood wil. Er spelen juist zo veel mooie dingen in mijn leven.”

Meer DenD