Barbie: ‘Ik ben de koningin van reality!’

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Toen Samantha de Jong eind vorig jaar terug naar Nederland keerde, na weken lang te zijn behandeld aan een verslaving en psychische klachten in een Schotse kliniek, leek ze haar verleden achter zich te laten. Ze wilde geen Barbie genoemd worden en verfde haar haren zelfs bruin. Inmiddels is Barbie helemaal terug, en door een recente post op Instagram lijkt ze zelfs trots op haar verleden.

Koningin

,,Drie seizoenen Oh Oh Cherso, negen eigen series gedragen, gemiddeld 1 miljoen kijkers per week. Lieve ‘reality sterretjes’ we praten pas verder als jullie dit op je cv kunnen schrijven.” Samantha sluit af met de hashtag #koninginofreality.
Daarmee lijkt ze een sneer uit te delen naar bijvoorbeeld de recente Temptation Island-sterren, die graag in de media komen.

Plastische chirurgie

Sinds Barbie met haar huidige vriend Maron samen is, maken meerdere (oud) vrienden zich zorgen. Van haar goede voornemens om uit de showbizz te gaan, een ‘normale’ baan te vinden en proberen haar kinderen weer terug te krijgen, lijkt niets meer over. Ze post uitdagende kiekjes op Instagram, haar haren zijn weer pornoblond en ze heeft recent meerdere malen plastische chirurgie gehad. Ook is ze onlangs opnieuw opgenomen in het ziekenhuis. Media hadden het over een vermoedelijke zelfmoordpoging, want de vierde poging binnen twee jaar zal zijn, maar zelf beweert Barbie dat de medicijnen die ze voorschreven kreeg ervoor zorgde dat ze zich niet goed voelde.

Tags

BARBIEINSTAGRAMKINDERENMICHAELPOSTREALITYREALITY TVSAMANTHA DE JONGSCHEIDINGTEMPTATION ISLAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck