Barbie: ‘Ik nam afstand van mijn ouders’

De zwangere Samantha de Jong heeft haar ouders en broer al een tijd niet gezien. En dat terwijl ze tijdens de opnames van de verschillende realityshows altijd heel hecht waren. Barbie vertelt openhartig waarom ze haar ouders niet meer wil zien.

Ziek

,,We zien elkaar momenteel niet. Ik ben degene geweest die afstand heeft genomen”, zegt Samantha in weekblad Story. ,,Dat heeft alles te maken met mijn broer die ziek is. Ik hou heel veel van hem en ik merk dat ik er slecht tegen kan om hem zo ziek te zien. Voor mijn eigen bestwil kom ik er dus niet.” Wat haar broer Ronnie voor ziekte heeft zegt Barbie niet, maar de realityster vindt het moeilijk om hem kwetsbaar te zien. ,,Gelukkig begrijpen mijn ouders en broer dat. Want het is geen onwil. Ik ben nog niet zo stabiel dat ik er voor hem kan zijn. We hebben wel telefonisch contact, dus ze weten precies wat er in mijn leventje gebeurt en natuurlijk zijn ze blij voor me.”

Jeugdzorg

Toen Barbie onlangs bekend maakte zwanger te zijn, kreeg ze veel steun maar ook veel kritiek. De relatie met haar huidige vriend Maron is nog redelijk pril en zoals Samantha toegeeft is ze psychisch nog niet helemaal stabiel. Daar komt nog bij dat ze voor haar twee kinderen Angelina en Milano momenteel niet zorgt en dat zij bij jeugdzorg onder toezicht staan. Ondanks alles hebben Samantha en Maron besloten het kindje te houden. Ze zal over ongeveer zeven maanden bevallen.