Barbie is zwanger

Actrice Robbie zwanger?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

De 34-jarige Barbie-ster Margot Robbie verwacht een baby met haar man Tom Ackerley. Wat een fijn nieuws voor de succesvolle 34-jarige actrice. De regisseur is ook 34 jaar oud. De twee geliefden kwamen elkaar tegen op de set van de film Suite Francaise, in 2013 waar Tom assistent-regisseur was.

In december 2016 trouwden de twee in het Australische Byron Bay. Het stel is beland in een roze droom met een baby op komst. Overigens het nieuws van het geboortegeluk is niet officieel bevestigd. People Magazine bracht als eerste het wel nieuws, maar kreeg geen reactie toen ze navraag deden naar het babynieuws.

De relatie van Robbie en Tom startte trouwens ver voordat het Barbie-succes kwam voor Margot Robbie, die in een klap een wereldster werd dankzij de film.

Robbi en Tom Ackerley waren aanvankelijk slechts goede vrienden, Maar nadat ze aan de film LuckyChap samen werkten schoot Cupido raak. Ook vrienden uit Robbi’s jeugd (Sophia Kerr en Josey McNamara) waren toen getuige van de ontluikende liefde tussen de twee. Het ultieme bewijs van de liefde is de baby die er aan komt.

Kijk hier naar het buikje van Robbi:

Tags

BARBIEMARGOT ROBBITOM ACKERLEY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck