Barbie met spoed naar het ziekenhuis!

7232

Het gaat niet goed met Samantha de Jong. Vanochtend is zij met spoed naar het ziekenhuis gebracht en opgenomen.

Volgens de 112-melding is er vanochtend een ambulance opgeroepen om met spoed naar het huis van Samantha te gaan. Wat er precies aan de hand is, is niet duidelijk. Een bron vertelt aan Shownieuws dat de situatie ernstig is. Datzelfde medium berichtte vrijdag aan het eind van de middag dat Barbie buiten levensgevaar is.

Jake Hampel, de oud-manager van Barbie, zegt dat de toestand van Barbie momenteel stabiel is. “Ik weet het niet helemaal zeker, maar ze zou weer bij bewustzijn zijn”, zegt hij tegen het AD. “Michael zal zich over hun kinderen ontfermen en de komende tijd de woordvoering over Samantha doen.” Michael vertelt daarentegen tegen de Telegraaf dat hij niet de woordvoering doet van Samantha, maar dat hij wel de kinderen opvangt.

Onderzoek

Haar ex Michael zou al in Nederland zijn geland met het vliegtuig, schrijft het AD. Haar huis in Scheveningen waar ze samen met haar twee kinderen woont was lange tijd met linten verzegeld door de politie. De linten zijn ondertussen weggehaald en de politie meldt dat er geen sprake is van misdrijf. Er vindt dan ook geen verder onderzoek plaats.

Haar kersverse vriend Jordi Ossel heeft tegen het AD het volgende gezegd over de situatie: “Ik heb nu geen tijd om iets te zeggen, want het leven is even te ingewikkeld.”

RTL

Het ging de laatste tijd beter met Barbie, maar ze heeft een tijd niet lekker in haar vel gezeten. Ze voelde zich misbruikt door RTL. ,Zij hebben mijn leven laten ontsporen”, zei Samantha hierover. “Er was maar één ding belangrijk: de kijkcijfers. Jarenlang hebben ze me voor de 25.000 euro die ik kreeg als een hoer behandeld. Wilden ze op tv een ‘hysterische Barbie’. dan maakten ze me zo overstuur dat ik vanzelf door het lint ging. En als ze een ‘vrolijke Barbie’ wilden, beloofden ze mij hemel en aarde. Ik had jaren geleden moeten kappen.”

Twee weken geleden ontmoette ze Jordi Ossel (29) waarmee ze een relatie kreeg. Het voelde zo goed dat de twee kinderen van Samantha, Angelina (6) en milano (3) Jordi al hebben ontmoet. Jordi vertelde tegen het AD dat de relatie “een mooi begin van het jaar is”.

Zorgen

Toch maakten mensen zich nog zorgen over de realityster. Onlangs sprak ex Rolf Tangel uit dat hij bang is dat Barbie gevaar loopt, nu ze contact heeft met Kelly uit Big Brother. Hij denkt dat de kans bestaat dat zijn ex-vriendin door invloed van Kelly de prostitutie ingaat.

Financieel had Barbie het moeilijk. Ze maakte er geen geheim van dat ze tegenwoordig leeft van een bijstandsuitkering. Toch zag ze de situatie wel positief in: “Toen ik alles had, villa’s, geld, was ik zo ongelukkig. Nu kan ik mezelf zijn, de kinderen zijn gelukkig en ik kan de kleine dingen waarderen”, zei ze over haar financiële situatie. De laatste realityserie over Barbie zit erop, en ook toen was ze positief: “Sinds de realityserie is gestopt, voel ik me eigenlijk bevrijd”.