Barbie: “Michael komt er niet meer in!”

Door: DitjesenDatjes
17-11-2017

Samantha de Jong is woest op ex-man Michael van der Plas en andere RTL-collega’s. In plaats van het op te nemen voor Samantha, kiezen ze voor de veilige kant van RTL, vindt de realityster.

Onlangs maakte Barbie bekend te stoppen met haar werk op televisie. Ze vond dat RTL haar uitbaat, en dat ze niet goed behandeld werd. Ook noemde ze alles wat op televisie te zien is ‘nep’.

Peter van der Vorst

Michael laat aan RTL Boulevard weten zich niet te herkennen in haar uitspraken. “Volgens mij denkt hij een eigen programma te krijge zonder mij”, zegt Barbie. “Ik moet daar hard om lachen, maar hoop het voor hem. Ik ben klaar met die gek. Hij kan zijn kinderen komen ophalen maar komt er zelf niet meer bij mij in.” 

Ook is Barbie boos op Peter van der Vorst. De presentator zou hebben gezegd dat ze er geestelijk doorheen zit. “Die pisnicht moet niet denken dat hij mij in de hoek van de gekken kan duwen om zijn werkgever schoon te praten. Ik ben helemaal niet overspannen en ik weer dondersgoed wat ik zeg!”, zegt Barbie over hem.

Het lijkt erop dat de ruzie tussen Barbie, haar ex-man en RTL voorlopig niet wordt bijgelegd.

Meer DenD