Barbie Film Sensatie: Wereldrecord Verbroken met Miljardenwinst!

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Piet Hein

Hold your juice! De zomerse hit Barbie heeft de jackpot gewonnen! Deze film, die je laat springen van je sapstoel, is nu al de meest waanzinnige film van het jaar in de VS. Het sensationele nieuws sloeg in als een bom op donderdag. Barbie, onder de regie van Greta Gerwig, liet een waanzinnige $575 miljoen achter in de Amerikaanse bioscoopkassa’s. En het is nog niet gedaan – Barbie heeft het vorige record, dat in handen was van The Super Mario Bros. Movie, van de troon gestoten!

Maar wacht, er is meer! Deze Barbie-rage is niet alleen hot in de VS, maar gaat wereldwijd door het dak. Margot Robbie schittert als de enige echte Barbie en ontdekt een hele nieuwe wereld naast Barbie-land, waar mannen en vrouwen niet gelijk zijn. Het is een rollercoaster van sensatie en verwondering!

Over de hele wereld heeft de Barbie-film al bijna $1,3 miljard in het laatje gebracht. Klinkt als veel, toch? Maar, houd je sap vast, want de Mario Bros. Movie staat nog steeds bovenaan met een gigantische $1,35 miljard. Maar weet je wat nog gekker is? Het lijkt erop dat dit record binnenkort weleens zou kunnen vallen!

En hier komt het juicy nieuws voor ons eigen kikkerlandje: Nederland is helemaal in de ban van Barbie! Bijna anderhalf miljoen fans zijn naar de bioscoop gerend om dit spektakel niet te missen. Het lijkt erop dat de Barbie-koorts niet te stoppen is.

Dus, juice lovers, als je dacht dat de zomer heet was, wacht dan maar tot je Barbie hebt gezien! Sensatie, spanning en recordbrekende winsten, deze film heeft het allemaal. Zet je schrap, want Barbie neemt de wereld over, één sensationele stap per keer!

Tags

BARBIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck