Barbie reageert op ruzie met verkeersregelaar: ‘Hij was dronken’

Barbie beschuldigt verkeersregelaar van dronken zijn
Door: Charlotte Wijnen
29-10-2021

Samantha de Jong heeft gereageerd op de heftige ruzie die ze onlangs met een verkeersregelaar had. Een voorbijganger besloot de ruzie te filmen en de beelden online te zetten waarop de realityster een hoop kritiek over zich heen kreeg.

Geweld tegen verkeersregelaar

Op de beelden van de ruzie is te zien dat Robbie, de nieuwe vriend van Samantha, uit de auto stapt en een verkeersregelaar duwt en hem in de zij trapt. Samantha rent erachteraan waarna er flink wat omstanders tussen beide partijen proberen te komen.

De verkeersregelaar zegt nog dat de twee door rood zijn gereden maar daar lijkt het stel niet mee te zitten. De man krijgt een hoop scheldwoorden naar zijn hoofd geslingerd en Samantha lijkt niet in een nuchtere staat te zijn.

Barbie reageert

Nadat de beelden op social media werden gedeeld, kon de realityster op een hoop kritiek rekenen. Daarop besluit ze nu te reageren. Ze deelt een artikel waarin te lezen is dat een verkeersregelaar die onder invloed was, opgepakt is na een ruzie. ,,Hier iedereen heeft maar commentaar op mijn vriend en mij maar zo netjes zijn deze mensen niet! Houd je commentaar en mening voor je als jouw ogen er niet bij waren”, schrijft Samantha erbij.

Meer DenD