Barbie schokt exen met harde uitspraak

Door: Hans Jacobs
03-04-2019

Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, heeft deze week in een interview laten weten nooit van haar exen Rolf Tangel en Jeffrey Lake te hebben gehouden. Maar de twee mannen beweren wat anders.

Barbie deelt weer rake klappen uit met snoeiharde uitspraken. Dit keer gericht op haar exen. In een Youtube-video lucht ze haar hart: ze zegt namelijk in die video dat ze nooit van haar exen Rolf en Jeffrey heeft gehouden. Beiden begrijpen deze uitspraken niet.

Tekst loopt door onder de video.

Rolf Tangel

Rolf Tangel was de eerste vlam van Barbie na haar scheiding. Barbie raakte zelfs zwanger van Rolf, maar heeft er voor gekozen om het weg te halen. Rolf zegt zelf het volgende in een interview met weekblad Weekend over de uitspraken van Barbie: ,,Triest dit. Terwijl ik er juist voor haar en de kindjes was tijdens en na haar scheiding. Het is niet leuk om te horen, zeker niet omdat ze twee maanden geleden nog zei dat ze me terug wilde.”

Jeffrey Lake

Na de relatie tussen Rolf en Samantha kwam Jeffrey in het leven van de blondine. Hij is verbijsterd door de uitspraken van Barbie. ,,Ik zou echt niet weten waar het vandaan komt. Ik gun iedereen liefde en geluk. Het is tussen ons niks geworden, maar als dit nu haar gevoel is, vind ik dat niet op zijn plaats”, zegt Jeffrey in een interview met Weekend. Jeffrey heeft er alles aan gedaan om Samantha op het rechte pad te krijgen. Jeffrey heeft haar ook in een afkickkliniek in Schotland weten te krijgen. En ook Jeffrey beweert dat Samantha hem terug wilde toen ze terugkeerde uit Schotland. Alleen wilde Jeffrey haar niet terug.

Meer DenD