Barbie boos op Jeugdzorg

Dat vooral haar kinderen, Angelina en Milano de dupe van Barbie’s ellende zijn, moge duidelijk zijn. Maar Barbie is clean en strijdlustige. En ze is boos op Jeugdzorg en de gezinsvoogd.

,,Ik heb het gevoel dat ik aan alle kanten wordt tegengewerkt. Ik heb zoveel stress gehad het kan niet anders dan dat stress mijn (recente) miskraam heeft veroorzaakt.”

,,Michael en ik hadden afgesproken niet over elkaar te praten. Dat is met Bureau Jeugdzorg overlegd. En ineens praat’ ie met anderen openlijk over mijn zelfmoordpogingen,” aldus een gefrustreerde Barbie tegenover Story.

Waarschuwing

,,Daarop heb ik met Jeugdzorg gebeld en gevraagd hoe dat zat. Ze zouden hem een waarschuwing geven. Laten ze mij ook maar een waarschuwing geven voor dit interview. Ik pik het niet langer. Iedereen mag weten hoe alles in elkaar steekt.”

,,Momenteel zie ik Angelina en Milano in bijzijn van een begeleider, twee uur per week. Altijd moeten mijn schatjes huilen bij het afscheid. Ze zeggen elke keer dat ze bij mij willen blijven.”

Klacht

Ze gaat  een officiële klacht in te dienen over Bureau Jeugdzorg Haaglanden, het bureau dat verantwoordelijk is Barbie’s gezin. ,,We worden allemaal in de gaten gehouden, onze hele familie, maar niemand die naar Michael kijkt.”

Barbie ziet de toekomst ondanks de klap van de miskraam wel rooskleurig tegemoet. Ook als moeder voor haar twee kinderen. ,,Ik ben negen maanden clean en van alle medicatie af.”

,,Ik blijf voor ze vechten. Ik heb een goede advocaat en en zal aan de rechter bewijzen dat ik er voor ze ben!”

Privacy

Bureau Jeugdzorg Haaglanden laat in een reactie weten dat ze nooit in gaat op zaken, in welke casus ook. ,,Omwille van de privacy doen wij er geen mededelingen over.”