Barbie wil na acht weken samenwonen met vriend

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Het ongeluk waarbij Barbie betrokken was, was zo heftig dat er zelfs een traumahelikopter werd ingeschakeld. Terwijl de andere twee inzittenden er met lichte verwondingen vanaf kwamen, was de voormalig realityster ernstig gewond. Aan weekblad Story vertelt ze over de crash en over haar kersverse liefdesgeluk. 

Afscheid genomen

,,We zaten met ‘n drieën in de auto. Mijn vriend Gerrit, een andere vriend en ik. En ineens was daar die crash.” Van het ongeluk zelf kan Barbie zich niets meer herinneren. ,,Ik kreeg een klap en daarna werd alles zwart.” Volgens Barbie was haar toestand zo zorgelijk dat haar ouders te horen kregen dat ze misschien niet meer wakker zou worden. ,,Zij hebben afscheid van me moeten nemen. Iedereen dacht dat ik zou sterven en ineens werd ik dus wakker.”

Stukje grond op kamp


Inmiddels is Barbie weer thuis en wordt ze goed verzorgd door haar vriend Gerrit, van wie ze nu een aantal weken zwanger is. Ondanks de flinke klap gaat het goed met het kindje. ,,Gerrit en ik hebben terug zitten rekenen en ik ben dus direct bij onze eerste keer in verwachtig geraakt. En dat terwijl ik zo’n staafje in mijn arm heb.” Volgens Samantha werkt dat ‘staafje’, een implanon, niet goed. ,,Dat blijkt maar weer.” Hoewel Samantha en Gerrit dus nog niet zo lang bij elkaar zijn, zo’n acht weken pas, zien ze een toekomst met elkaar zeker zitten. ,,Gerrit wil een stuk grond op het kamp kopen waar hij altijd gewoond heeft. Tot die tijd houd ik in elk geval mijn eigen huisje aan en daarna gaan we samenwonen.” Als het aan barbie ligt zal ze ook weer snel op televisie te zien zijn. ,,Ik heb besloten om mijn tv-carrière weer op te pakken. Ik weet nu precies wat ik wel en niet wil en wat wel en niet goed voor me is.” 

Tags

BarbieGerritGewondRelatieSamantha de Jong

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie