Darter Raymond van Barneveld maakt boze tongen los

Raymond van Barneveld maakt met zijn nieuwe relatie de tongen los. Want wat klopt er van het gerucht van Shownieuws dat zijn jonge vriendin heeft ‘geacteerd’ in een seksfilm?

Nadat de Britse tabloid The Sun een filmpje online zette waarop te zien is hoe Raymond van Barneveld (51) een jonge vrouw kust, kwam het leven van deze dartkampioen op zijn kop te staan.

Van Barneveld’s 25-jarige huwelijk met Silvia (de moeder van zijn twee kinderen) was al langer geen droomverbintenis meer. Maar na deze filmbeelden liet de darter via zijn management weten: ,,De scheiding is ingezet.”

Nóg pikanter
Shownieuws maakte de liefdesaffaire van Barney nóg pikanter door het gerucht te brengen dat de onbekende jonge vrouw, een 21-jarige Brabantse is die in het verleden in een pornofilm heeft gespeeld.

Barney’s manager Jaco van Bodegom spreekt dat gerucht met klem tegen. Aan nu.nl laat de manager weten dat het om een doodnormale 35-jarige vrouw uit Londen gaat.

Het is overigens niet de eerste Nederlandse darter die zou zijn gevallen voor een jongere, bevallige dame. De pasgetrouwde Michael van Gerwen kwam in 2015 ook al negatief in het nieuws vanwege een vermeende affaire met een 24-jarige Britse bevallige dame.