Barney: ‘Silvia kwam de bank niet meer af’

Raymond van Barneveld
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Na vijfentwintig jaar huwelijk verliet Raymond van Barneveld zijn vrouw Silvia. Terwijl hij verder ging met de Britse Julia, bleef Silvia alleen achter. Voor haar geen verrassing, want hun huwelijk was al jaren slecht. De scheiding ligt nog niet helemaal achter hen, want de darter doet nu opnieuw boekje open over de laatste jaren van zijn huwelijk.

Vechtscheiding

De twee waren dus jaren bij elkaar, maar sinds ze uit elkaar zijn kunnen ze elkaar niet meer luchten of zien. Volgens Privé zijn ze zelfs verwikkeld in een vechtscheiding. Dat is ook niet heel verwonderlijk, want Raymond vertelt ook nu wat er zich achter de gesloten deuren van hun echtelijke woning afspeelde. En in zijn verhalen komt Silvia niet goed uit de verf. ,,Ze ondernam nog maar weinig, had geen baan, weinig vrienden en was thuis niet van de bank af te slaan”, zegt hij tegen weekblad Privé. ,,Spontaan een paar dagen weg zat er al heel lang niet meer in en dan drink ze ook nog eens meer dan goed voor haar was.”

De darter geeft toe dat zijn manier van handelen niet helemaal de juiste was, omdat hij al contact had met Julia voordat hij en Silvia gescheiden waren. ,,Ik weet dat mijn gedrag niet goed te praten was, maar als je huwelijk niet botert, ga je die aai over je bol toch ergens anders zoeken.” Van Barneveld heeft het idee dat hij wel zijn best heeft gedaan om zijn huwelijk te redden. Meerdere malen heeft hij Silvia hulp laten zoeken. ,,Ik betaalde afkickklinieken in het buitenland maar niets hielp om dat negatieve patroon tussen ons te doorbreken.”

 

 

Tags

AlcoholdartnerHuwelijkJuliaRaymond van BarneveldScheidingSilviaUit elkaarVriendinnen

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie