Barry Atsma vond nieuwe partner van ex ontmoeten ongemakkelijk

Door: DitjesDatjes
04-07-2022

Toen Barry Atsma de nieuwe man van zijn ex ontmoette, was dat best even ongemakkelijk. Dat vertelt de acteur in een interview in De Telegraaf van maandag naar aanleiding van het slotseizoen van zijn serie The Split.

Daarin speelt Atsma de nieuwe liefde van een getrouwde vrouw die er alles aan wil doen om op goede voet te blijven met haar ex. De acteur kan zich inleven in die situatie maar herinnert zich nog goed dat dat niet altijd vanzelf gaat. “Natuurlijk is er eerst een ongemakkelijke fase wanneer iemand met een andere partner op de proppen komt”, vertelt hij over die periode na de breuk met zijn ex Izaira Kersten, met wie hij twee dochters heeft.

“Zo vond ik het in het begin best moeilijk als ik Dirk met mijn kinderen zag”, legt Atsma uit. “Inmiddels zijn we vrienden. We gaan samen op vakantie, en elke zondag eten wij daar of zij komen hier.”

De acteur vond zelf weer de liefde bij Noortje Herlaar, met wie hij ook twee dochters heeft. De ontmoeting tussen zijn ex en Herlaar kwam onverwacht. “Ik had het Izaira nog niet verteld, maar zij kwam met de kinderen iets ophalen. En ineens stond Noortje daar in mijn joggingbroek. Ha, toen was wel duidelijk wat er speelde. Een van mijn dochters vroeg ook nog: ’Waarom heb jij papa’s broek aan’?”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD