Barry vecht om Sonja terug te krijgen: ‘Ik ben veel te ver gegaan’

Barry van Suijdam
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Het liep tijdens de ‘horrornacht’ van Barry van Suijdam en dieetgoeroe Sonja Bakker zodanig uit de hand, dat Barry met zijn handen in de haren zit. Na een geëscaleerde ruzie waarbij zelfs de politie moest ingrijpen heeft Barry spijt als haren op zijn hoofd. ,,Het maakt mij niet uit, dat ik voor heel Nederland door het stof moet. Ik wil mijn grote liefde terug.”

Op de nacht van 26 op 27 november ging het mis tussen Sonja en haar Barry. Na wat een gezellige avond in een hotelrestaurant had moeten zijn sloeg de sfeer om toen Barry en Sonja naar huis werden gereden door een chauffeur. Het stel kreeg knallende ruzie die met de minuut erger werd. Het geruzie werd erger en erger waardoor de chauffeur van de auto gedwongen werd om de politie te bellen. Die stond het stel bij hun woning op te wachten.

Ingrijpen

Aan Privé vertelt Barry alle details over de vreselijke avond. Hij vertelt dat de avond ‘iets te gezellig’ werd en dat hij veel alcohol had gedronken. ,,Mijn probleem is dat ik dan geen ’stop’ heb en dan blijf doordrinken.”

Al gauw kreeg de gezellige avond een grimmige twist, vertelt Barry.

„In eerste instantie waren we onderweg nog wat aan het napraten over hoe gezellig het was. Op een gegeven moment sloeg de sfeer om en kwam er wat meer gekibbel. En eerlijk is eerlijk, daar ben ik mee begonnen. Dat ging over privédingen, waar niemand verder wat mee te maken heeft. Onderwerpen die de hele week bij ons de revue passeerden. Het geruzie werd steeds heftiger en luider.”

Het ging van kwaad tot erger toen ook de chauffeur het niet meer uithield met de twee. Toen de chauffeur tot twee keer toe op de rem trapte om het stel aan te spreken op hun gedrag, ging er bij Barry een knop om.

„Dat viel bij mij verkeerd en toen heb ik hem voor alles en nog wat uitgemaakt. Ja, ik had te veel gedronken. Later hoorde ik wat ik allemaal naar die jongen heb geschreeuwd, dat wist ik niet eens meer. Ik schaamde mij kapot. Wat moet hij wel niet gedacht hebben? Omdat hij zo bang was, belde hij met 112. Dat heb ik met mijn dronken kop niet eens doorgehad.”

Spijt

Barry ziet in dat hij veel te ver gegaan is en heeft enorme spijt. Door zijn verhaal aan ‘heel Nederland’ te vertellen hoopt hij Sonja te laten zien hoe diep hij voor haar door het stof gaat.

,,Het is logisch dat Sonja mij even niet meer in huis wil hebben. Wie zit er te wachten op een man, die ineens na een gezellige avond zo totaal als een agressieve klootzak, want zo noem ik mijzelf, kan veranderen.”

Barry heeft hulp gezocht om te kunnen werken aan zijn probleem.

„Ik moet aan mijzelf werken. Gelukkig is het niet voorbij en hoop ik dat er een dag komt dat we weer samen onder een dak kunnen leven. Het zou geweldig zijn als we kerst met elkaar kunnen doorbrengen. Ik heb hulp gezocht, zodat ik erachter kan komen waarom ik zo’n woedeaanval kan krijgen. Met de hulp die ik nu krijg, ga ik heel diep. Want ik wil niks liever dan weer gelukkig zijn met Sonja, de vrouw van mijn leven. En het maakt mij niet uit, dat ik hierdoor nu zo diep door het stof moet.”

Tags

Alcoholbarry van SuijdamPolitieSonja Bakker

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie