Bart Ettekoven ziet kinderwens Gordon absoluut niet zitten

Gordon
Door: Eva Steins
12-10-2020

Gordon is klaar voor de volgende stap in zijn leven. De zanger gaf aan zichzelf een hele geschikte vader te vinden en heeft een enorme kinderwens. Bart Ettekoven trekt dit in twijfel en noemt Gordon ‘te egoïstisch’ om een kind op te voeden.

Kinderwens

In Waar is de Mol? deed Gordon een opvallende onthulling. De zanger blijkt een enorme kinderwens te hebben en ziet zelf een relatie met een vrouw wel zitten.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Gordon vertelde aan Johnny de Mol zichzelf geschikt te vinden voor een rol als vader. Eerder had hij de stap genomen om zijn wens in vervulling te laten gaan met een draagmoeder, maar heeft dit toen niet doorgezet. ,,Ik ben twee jaar geleden bezig geweest met een draagmoeder, maar dat had toen niet gekund. Nu zou dat wel echt kunnen.”

Slecht idee

Weekend-hoofdredacteur Bart Ettekoven laat zich uit over Gordon’s kinderwens. Hij ziet het totaal niet zitten en noemt Gordon als papa een slecht idee.

,,Ik weet niet of kinderen een goed idee is,” sneer Bart in de uitzending van Shownieuws. Volgens hem is Gordon bij lange na niet verantwoordelijk genoeg om een kind op te voeden. Hij denkt dat Gordon snel uitgekeken zal zijn op de opvoeding van de kleine spruit.

,,Hij heeft ooit een hond gehad en die werd na twee weken bij z’n beste vriendin gedropt, dus ik weet niet of het nou heel handig is om kinderen te nemen. Dat is wel een heel grote verantwoordelijkheid.”

LEES OOK:

Binnenkort nieuw programma ‘Gordon zoekt vrouw’?

Wegcijferen

In de uitzending zit ook Mark Labrand, die ‘Papa Gordon’ juist wél ziet zitten. ,,Volgensmij lijkt hij me wel een grandioze vader.. Zoals hij is met dat vrolijke, warme en dat positieve.”

Het gaat er bij Ettekoven niet in. Volgens hem kan Gordon niemand anders op de eerste plek zetten dan zichzelf.

,,Lieve Mark, jij weet toch ook dat ouderschap één grote opoffering is en dat je jezelf tien jaar lang moet wegcijferen? Denk je dat Gordon zich tien jaar kan wegcijferen ten koste van iemand anders?”

Hetero

Ook onthulde Gordon een relatie met een vrouw niet uit te sluiten. De zanger heeft al meerdere mannen verslonden, maar geeft toe ook open te staan voor vrouwenliefde.  ,,Het gaat meer om de persoon, dus het zou ook een vrouw kunnen zijn. Misschien is dat wel de oplossing.”

En ook hierover heeft Ettekoven een duidelijke mening. ,,Wat vinden we ervan, jongens? Zien we Gordon met een vrouw voor ons? Ik denk niet dat… Maar goed. Ik denk toch dat hij wel redelijk gay is, maar wie ben ik om dat te zeggen?” besluit hij.

Meer DenD