‘Bartina Koeman laat winkel en kinderen achter’

Bartina Koeman|Ronald Koeman
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Het leven van Ronald Koeman en zijn vrouw Bartina Koeman gaat komende tijd drastisch veranderen. De man is aangesteld als nieuwe trainer van FC Barcelona, en dat betekent dat het koppel daar ook gaat wonen. Voor Bartina betekent dat, dat ze minder vaak in haar winkel kan zijn.

Droomclub

Terwijl haar man nu in Spanje is op ‘de puntjes op de i’ te zetten, is Bartina nog in Nederland. Hier heeft ze zelf een cosmeticawinkel opgezet en wonen haar vrienden. Toch gaat ze mee met haar man naar Barcelona. De vrouw laat dus veel achter voor haar man, die nu trainer wordt bij zijn ‘droomclub’. ,,Het voelt voor mij heel bijzonder daar coach te kunnen worden”, zei hij eerder deze week nadat het nieuws bekend werd aan de KNVB.

De verhuizing zorgt er niet alleen voor dat Bartina haar vrienden en winkel moet achterlaten, maar ook dat het gezin niet meer bij elkaar in de buurt woont. De drie kinderen van Bartina en Ronald wonen namelijk in Nederland en zullen ook niet meeverhuizen. Door het coronavirus zal het ook moeilijker zijn om elkaar makkelijk op te zoeken.

Wat scheelt is dat Bartina en Ronald Spanje al goed kennen, want ze hebben jaren in Barcelona gewoond en spreken dus ook een aardig woordje Spaans.

Tags

BARCELONABARTINA KOEMANCOACHKINDERENRONALD KOEMANSPANJE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck