Bas Hoeflaak brengt fluitliedje uit na succes op sociale media

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Komiek Bas Hoeflaak heeft het nummer dat hij zong in het Prime Video-programma LOL: Last One Laughing uitgebracht. Het knullige liedje over een fluit staat sinds zaterdag op Spotify. Platenmaatschappij Universal hoopt dat de song een “absolute kraker” gaat worden tijdens carnaval.

Hoeflaak, vooral bekend van zijn rol in Sluipschutters, zong Het Fluitlied in de vijfde aflevering van LOL. In het programma werden tien komieken zes uur lang in een ruimte opgesloten met één regel: er mocht niet gelachen worden. Wie toch lachte moest het spel verlaten.

Met zijn vertolking van Het Fluitlied wist Hoeflaak in één klap drie spelers te elimineren: Henry van Loon, Rayen Panday en Soundos El Amhadi. Alex Ploeg lachte ook, maar die had nog geen waarschuwing en mocht blijven. Alleen Stefano Keizers en Nienke Plas wisten zich te beheersen. De overige kandidaten waren al weggespeeld.

Hoeflaak bleef uiteindelijk over met Plas maar werd tot winnaar van het programma uitgeroepen omdat hij de meeste spelers aan het lachen had gemaakt. De afgelopen dagen ging zijn Fluitlied viraal en werden fragmenten ervan veelvuldig gedeeld op sociale media.

 

BuzzE

 

 

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie