Bas Smit aan de dood ontsnapt in Spanje

Bas Smit aan de dood ontsnapt|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Bas Smit heeft angstige momenten beleefd in Spanje. Toen hij in zijn eentje besloot een stukje te fietsen, werd hij achtervolgd door een grote hond en zijn pups. ,,Ik ben aan de dood ontsnapt”, laat Bas weten op Instagram.

Bas Smit en Nicolette van Dam zijn het nieuwe jaar goed begonnen: ze zijn, zoals ze meerdere keren per jaar doen, op vakantie naar het Spaanse Marbella. Naast zon, zee en strand vindt Bas het leuk om ook actieve dingen te doen op vakantie, zoals een rondje fietsen.

Ontsnappen

Hij besloot zijn fiets te pakken en de omgeving te verkennen. Maar onderweg komt hij plotseling een grote hond tegen die blaffend zijn kant op rent. Bas pakt meteen zijn telefoon om het te filmen omdat hij bang is dat de hond hem aanvalt. Hoewel hij op de fiets is, moet hij hard trappen om te kunnen ontsnappen.

‘Echt wel link’

Achteraf deelt hij het filmpje met zijn volgers op Instagram. ,,Kwam in the middle of nowhere deze hond tegen met twee pups. Is dit een gevaarlijke hond? Ben zo bang geweest”, schrijft Bas bij het filmpje. Al snel reageren hondenkenners op zijn bericht. ,,Echt wel link, ook omdat je bewegend object bent”, schrijft hondenkenner Jet in een bericht naar Bas.

Bang

,,Ik ben dus inderdaad aan de dood ontsnapt”, concludeert Bas. Toch zou hij niet bang voor honden moeten zijn; zelf heeft hij ook een hond waar hij dol op is. Wel is die hond een stuk kleiner dan deze…

Tags

BAS SMITNICOLETTE VAN DAM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck