Bas Smit vertelt over harde grap André Hazes

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De grap die Bas Smit maakte onder een foto van André Hazes was heel hard. Hij schreef: ,,Heel eerlijk. Ik snap zijn moeder en zus wel, walgelijke gozer.” Hiermee verwees de man van Nicolette van Dam naar de ruzie tussen de volkszanger en zijn familie. André leek er zelf ook niet blij mee, maar Bas legt uit dat alles in scene is gezet.

,,Eerlijk? Dit ligt best gevoelig wel. Hou van grapjes. Maar deze…”, reageerde André onder de sneer van Bas. Het leek erop dat Bas was geschrokken van de reactie van André, want even later was de foto verwijderd. Nu blijkt dit dus allemaal niet waar te zijn.
Aan Shownieuws vertelt Bas namelijk dat de grap in goed overleg met André is ontstaan en dat André dus precies wist wat er bij de foto werd geschreven.

Zindelijk

Ondertussen gaat de ‘insta-ruzie’ gewoon verder. Gisteren postte André twee foto’s van bas Smit waar hij niet heel goed opstond. Daarbij schreef de zanger: ,,Er is 1 man op de wereld die de hardste grapjes ooit mag maken over en tegen mij!” Daarna postte Bas een foto van een jonge André die in het water was gevallen of gesprongen met al zijn kleren aan. Doorweekt staat hij op de kant. ,,Ondanks dat André Hazes pas rond zijn tiende zindelijk was, had hij op latere leeftijd nog weleens een ongelukje.”

André kon de ‘zindelijkheid-sneer’ verwachten, want in de Stories van Bas staat bij een foto van André: ,,Deze meneer is zoooo de lul.”

https://www.instagram.com/p/B0oGziDAJme/

 

https://www.instagram.com/p/B0oPA4totiU/

 

Tags

ANDRÉ HAZESBAS SMITGRAPPENINSTAGRAMRACHELROXEANNERUZIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie