Bastiaan (50): ‘Ik heb relatie met 19-jarige jongen’

Bastiaan van Schaik
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De vijftigjarige Bastiaan van Schaik stond op het punt zijn grote liefde Ramon ten huwelijk te vragen toen hij erachter kwam dat Ramon niet trouw was. De stylist is inmiddels gelukkig met een ander, met wie hij heel wat jaartjes scheelt.

Leeftijd

Veel wil Bastiaan niet zeggen over zijn nieuwe liefde, maar één ding wel. Hij vertelt namelijk het volgende tegen weekblad Story: ,, Ik heb nu een jongen van negentien in mijn leven, met wie ik het bijzonder leuk heb.” Dat betekent dat Bastiaan maar liefst 31 jaar scheelt met zijn huidige vriend.

Gelukkig

Zijn vorige vriend was fotograaf Ramon Heinhuis. Ze waren drie jaar bij elkaar maar vlak voor het huwelijksaanzoek, dat in Los Angeles moest plaatsvinden, kwam de stylist erachter dat Ramon een ander had. ,,Hij is er met een ander vandoor gegaan. Die man uit Woerden blijkt in de gemeenteraad te zitten. Ik begrijp absoluut niet wat hij in hem ziet en dat het allemaal zo stiekem en vals heeft moeten gaan. Als ik rondkijk in het huis waar we samen zoveel hebben meegemaakt, denk ik: moest dit nu allemaal zo? Je had het zo goed bij mij. Is het bij hem daar in Woerden nu allemaal zoveel beter?”, zei Bastiaan destijds tegen weekblad Story.

De man uit Woerden is Marcel van Kooten en wie naar zijn Facebookpagina gaat, ziet meteen dat Marcel en Ramon stapelverliefd zijn. Bastiaan hoeft gelukkig niet meer jaloers te zijn op al dat liefdesgeluk, want hij heeft ook een nieuwe liefde. ,,Om mij hoeft niemand zich zorgen te maken!”

Tags

BASTIAANBASTIAAN VAN SCHAIKLEEFTIJDSVERSCHILLIEFDERAMON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck