Bastiaan kiest Milou maar ziet geen toekomst!?

Door: Jessie Baltus
26-04-2020

Flirterige Milou heeft het hart veroverd van boer Bastiaan. Maar in een voorstukje is te zien dat het stel op citytrip een pittig gesprek voert in het bubbelbad: ,,Eerlijk is eerlijk, dan hebben we geen toekomst.”

Eerlijk is eerlijk

Het venijn zit hem in de staart bij deze aflevering van Boer Zoekt Vrouw. Nadat boer Bastiaan voor Milou koos en Elise naar huis stuurde konden ze gelijk al niet van elkaar af blijven. Dat merkten ook Twitteraars op, iemand zegt: ‘He Bastiaan en Milou, get a room?’.

In een voorstukje van volgende week zegt Bastiaan echter dat er geen toekomst in hun relatie zit als Milou in Frankfurt wil blijven. Hij zegt terwijl ze in een bubbelbad zitten: ,,Als jij in Frankfurt blijft en ik hier, dan, eerlijk is eerlijk, dan hebben we geen toekomst.”

‘Daarop kan het misgaan’

Er was altijd al het afstandsprobleem met Milou. Ze kwam er zelf ook sterk voor uit dat ze verhuizen niet per se zag zitten. Milou zei eerder in de aflevering ook dat ze qua persoonlijkheid wel de juiste keuze zou zijn voor Bastiaan, maar qua afstand niet. ,,Daar kan het op misgaan,” zegt Milou tegen Yvon. Wordt dit dan werkelijkheid?

Hormonen

Bastiaan is in elk geval in de wolken. Tegen Yvon zei hij dat zijn hormonen wel rondvlogen. Hij zegt dat het geen reden is om voor iemand te kiezen als diegene dichtbij woont. Maar volgende week gaan we dus zien of de afstand voor Bastiaan dan toch teveel gevraagd is…

Meer DenD