Bastiaan Ragas gaat 8 kilo afvallen voor Aida-reünie

Door: DitjesDatjes
16-09-2021

Acteur Bastiaan Ragas gaat de komende anderhalve maand 8 kilo afvallen voor de grote Aida-reünie die 21 oktober plaatsvindt. Dat bekende de voormalige hoofdrolspeler uit de hitmusical donderdag in de talkshow HLF8.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Ik ben vanochtend begonnen, mijn vrouw duwde mij mijn bed uit: je moet weer aan de bak”, lachte de 50-jarige Ragas. Hij heeft zich aangesloten bij een sportgroepje van buurtvaders om zijn doelen te behalen. “Ik wil weer een beetje het lijf krijgen dat ik twintig jaar geleden had.”

De oorspronkelijke cast van de Nederlandse versie van Aida zal op 21 oktober nog eenmaal samen de liedjes van de musical ten gehore brengen. Het jubileumconcert vindt plaats in Tivoli Vredenburg in Utrecht. Het is die dag exact twintig jaar geleden dat Aida in Nederland in première ging.

Verhaal

Ragas, Antje Monteiro, Carolina Dijkhuizen en René van Kooten doen mee aan het unieke optreden. Aida vertelt over de driehoeksverhouding tussen de Nubische prinses Aida, de Egyptische legerleider Radames en de vrouwelijke farao Amneris.

De musical van Elton John en Tim Rice trok twee jaar lang volle zalen in het Circustheater in Scheveningen. In totaal zagen meer dan 1,2 miljoen mensen de voorstelling.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD