B&B-eigenaren overladen met kritiek en slechte reviews na uitzending

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Het NPO-programma Bed & Breakfast is normaal een ‘feel good-programma’ waarbij kijkers kunnen genieten van mooie plekjes in Nederland en gezellige B&B-eigenaren. In de aflevering van gisteravond ging het er iets minder gezellig aan toe. Volgens veel kijkers was één stel enorm aan het zeuren.

Minder dan vraagprijs

Gerrie en Dennis uit Delfzijl hadden weinig positieve woorden over voor de B&B’s van de andere koppels, en het ziet er naar uit dat die negatieve opmerkingen hen duur komen te staan. Op Twitter reageren kijkers massaal dat ze nóóit zullen verblijven in het B&B van de twee heren.

Ze liepen namelijk over heel veel kleinte dingetjes te zeuren. Zo zou het koppel Renate en Gerti, die een B&B in Emmen heeft, niet de goede planten in de plantenbak op het terras hebben gezet. Als ‘straf’ besloten Gerrie en Dennis veel minder te betalen voor de kamer dan de oorspronkelijke vraagprijs.
Het andere koppel, Gerard en Riki, kwam er niet veel beter vanaf. Ook nu besloten de twee heren minder te betalen dan er voor de kamer wordt gevraagd.

Tweets en reviews

Door dat onderbetalen lopen Gerrie en Dennis nu de kans dat hun eigen kassalade leeg blijft. Want niet alleen op Twitter schrijven mensen negatieve dingen over de B&B van de mannen. Ook laten tientallen mensen die nooit in het B&B geweest zijn negatieve reviews achter op Google.

Tags

B&BKRITIEKTWITTER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck