B&B Vol Liefde-Astrid woest op kijkers: ‘Dit gaat te ver!’

Astrid is kijkers zat
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Ze wordt ook wel de ijskoningin van B&B Vol Liefde genoemd: de eigenzinnige Astrid krijgt bakken met kritiek over zich heen. De kritiek gaat zelfs zo ver dat kijkers neppe reviews posten voor haar B&B in Oostenrijk. Astrid is het helemaal zat. ,,Dit gaat wel héél ver!”

Alle kritiek en haat is vaste prik voor Astrid. In de eerste week werd al meteen duidelijk dat ze een eigenzinnige dame is en een flinke muur om zich heen heeft. Veel kijkers zijn absoluut geen fan van haar en snappen niet waarom ze aan het programma meedoet.

‘Wat een vreselijk aparte vrouw die Astrid’

Met al die haat kan Astrid nog wel leven, zolang de kijkers haar B&B in Oostenrijk maar met rust laten. En dat is nou net wat een kijker niet gedaan heeft. Ene ‘Gigi S’ heeft een slechte review geplaatst.

,,Wat een vreselijk aparte vrouw die Astrid. Een zeer naar karakter heeft ze. Het is maar net hoe haar pet staat en in welke bui ze dan die dag is. Volgens mij kan dat niet als je een professionele onderneming runt”, luidt de review.

Astrid woedend

Volgens Astrid gaat het om een nepreview die geschreven is door een kijker. In een bericht op Facebook laat ze weten dat haar grens is overschreden.

,,Beste B&B-kijkers”, begint Astrid haar verhaal. ,,Jullie mogen alles van mij vinden en denken te weten na het zien van de afleveringen van B&B Vol Liefde, maar om bewust en opzettelijk een slechte review op Google te plaatsen gaat wel héél ver.”

Astrid is woedend en spreekt de kijker ook nog persoonlijk aan. ,,Beste Gigi S, u bent nooit te gast bij mij geweest dus ik vraag u vriendelijk bij deze uw review te verwijderen. En graag nodig ik u uit eens bij mij te komen overnachten, dán mag u een oprechte en eerlijke review geven. Ik sta open voor uw feedback!”

Tags

ASTRIDB&B VOL LIEFDEKRITIEKWOEST

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck