‘B&B Vol Liefde-deelnemers worden gecast door castingbureau’

BenB Vol Liefde deelnemers komen uit kaartenbak castingbureau
Door: Charlotte Wijnen
01-08-2022

B&B Vol Liefde is een groot succes. Toch worden er steeds meer vraagtekens gezet bij het programma. Volgens kijkers melden de deelnemers zich namelijk niet zélf aan, maar worden ze door castingbureau’s gevraagd om mee te doen. Is het programma dan toch doorgestoken kaart?

Heel Nederland geniet met volle teugen van het nieuwe seizoen van B&B Vol liefde. Iedereen wacht met smart op de afloop: de ene B&B-eigenaar lijkt al smoorverliefd te zijn terwijl de andere de liefde maar niet lijkt te vinden.

Bizarre onthulling

Het programma zorgt voor een hoop sensatie, maar als we kijken naar sommige deelnemers, valt het op dat het een enorme mismatch is met de B&B-eigenaar. Hoe kan dat? In een Facebookgroep waar fans van B&B Vol Liefde met elkaar kunnen praten over het programma, heeft een kijker een bizarre onthulling gedaan.

,,Wat ik een beetje apart vind is dat het castingbureau steeds kandidaten uit dezelfde vijver vist”, aldus de kijker. ,,Eerst zagen we Alex al. Hayriye was in 2020 te zien in Lang Leve De Liefde waar ze gekoppeld werd aan Bob. Sylvia schijnt ook in Lang Leve De Liefde te hebben gezeten. En ik dacht nog wel dat de liefhebbers zelf op de kandidaten hebben geschreven.”

Gevraagd door castingbureau

Het bericht zorgt voor een hoop vragen: de kandidaten melden zich toch zélf aan voor de B&B-eigenaren? Niets blijkt minder waar. ,,Ik ken inderdaad een man die door een castingbureau gevraagd is om op Ted te reageren. En dezelfde man kende een vrouw die ook gevraagd was te reageren. (Op wie weet ik niet meer). Dus spontane reacties op kandidaten zijn er niet of in elk geval te weinig”, reageert een andere kijker.

Meer DenD