B&B Vol Liefde-Joy is een acteur: ‘Hij doet mee voor bekendheid’

Joy is gewoon ingehuurde acteur
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Joy van Swieten lijkt een waar cadeautje te zijn voor de makers van kijkcijferhit B&B Vol Liefde: hij is de jongste deelnemer ooit en is een natuurtalent voor de camera. Overigens is dat laatste niet zo gek: Joy blijkt namelijk een acteur te zijn!

Waar de ene B&B-eigenaar maar op een paar reacties kan rekenen van geïnteresseerden, meldden veel dames zich voor Joy aan. Vanaf de eerste aflevering worden er dan ook vraagtekens bij de deelname van Joy gezet: een knappe jongeman als hij kan toch wel zelf de liefde vinden?

‘Joy is acteur’

Veel kijkers vermoeden dat Joy het programma gebruikt om zijn bed and breakfast te promoten en niet om een leuke vriendin te vinden. En daar zouden ze zomaar gelijk in kunnen hebben. Weekblad Party heeft ontdekt dat Joy bij de Kamer van Koophandel staat ingeschreven met een eenmanszaak. In het document heeft Joy als beroep laten opnemen dat hij acteur en model is. Zijn Joys motieven om mee te doen aan het programma wel oprecht? ,,Het lijkt hem vooral te gaan om de bekendheid voor zijn B&B en voor zichzelf als acteur en model”, schrijft Party.

B&B te koop

Zijn beroep is niet het enige wat opvalt. B&B Vol Liefde was nog maar net van start gegaan of Joy had zijn B&B Mount Joy, dat op een berg in het Spaanse Málaga staat, alweer te koop gezet. Het gaat om drie huizen die op een perceel van zo’n 60.000 vierkante meter staan. In totaal zijn er elf kamers en vier badkamers te vinden. En aan luxe geen gebrek, want er is een zwembad én sauna aanwezig. Joy vraagt er een vraagprijs van 800.000 euro voor.

‘Zó goor’

Echter is het nog maar de vraag of er veel geïnteresseerden zijn, want niet iedereen is positief over de bed and breakfast van Joy. Zo zei Patty Brard in Shownieuws dat ze er niet aan moet denken om daar te overnachten. Waar de andere B&B-eigenaren druk zijn om hun B&B netjes te houden, zien we Joy nooit schoonmaken. ,,Die sla ik even over. Hoe goor is het daar? Die bank!”, zei Patty fel. ,,Ga stofzuigen allemaal!”

Tags

B&B VOL LIEFDE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck