Beatrix draagt speciaal mondkapje in Salzburg

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Prinses Beatrix heeft in de Felsenreitschule in Salzburg een coronaproof voorstelling bijgewoond van de opera ‘Elektra’ van Richard Strauss. De uitvoering was onderdeel van de aangepaste honderdste editie van de Salzburger Festspiele, die door de jaren heen regelmatig zijn bezocht door Beatrix en haar zus prinses Margriet.

Prinses Beatrix werd maandagavond opgewacht door de voorzitter van de Festspiele, Helga Rabl-Stadler. Er werden vanwege de coronaregels geen handen geschud, en Beatrix droeg een enorm groot zwart mondkapje alvorens naar de voorstelling te gaan in de omgebouwde paardenrijschool. Het mondkapje had aan één kant het logo van ‘100 Jahre Festspiele’.

Voor de buiten wachtende royaltyfans en fotografen was er daarna nog een toetje in de vorm van Fürstin Gloria von Thurn und Taxis, die zich had omhangen met een vergulde scheepsketting. Als het echt goud was geweest, zo merkte fotograaf Gasselsberger op dan zou het zeker meer dan twintig kilo zwaar zijn geweest. Vorstin Gloria, een favoriet van de Duitse boulevardpers, droeg geen mondkapje maar een doorzichtig gezichtsscherm.

 

BUZZR

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck