Beatrix viert 85e verjaardag met nieuwe foto’s

Beatrix jarig
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Prinses Beatrix mag vandaag maar liefst 85 kaarsjes uitblazen. Ter gelegenheid van haar verjaardag heeft de Rijksvoorlichtingsdienst nieuwe foto’s van Beatrix, Willem-Alexander en Amalia vrijgegeven.

Op de foto’s lacht Beatrix opgewekt naar de camera. Op de eerste foto staat ze alleen, gevolgd door een foto met haar zoon Willem-Alexander en haar kleindochter Amalia. De foto’s zijn in december 2022 gemaakt op Paleis Noordeinde in Den Haag.

Eenzame verjaardag?

Beatrix viert haar verjaardag naast een groot bal normaalgesproken in kleine kring, maar dit jaar zal het er anders uitzien. Er is geen aankondiging van het bal geweest en veel familieleden kunnen de speciale dag ook niet met haar vieren. Willem-Alexander, Máxima en Amalia genieten namelijk van de Caribische zon. En aangezien Beatrix geen fan is van moderne techniek, ligt het niet voor de hand dat er vanuit de Cariben wordt gevideobeld.

Buitenland

Ook prinses Alexia zal vanwege haar studie in Wales waarschijnlijk niet op de verjaardag van Beatrix kunnen zijn. Hetzelfde geldt voor prinses Ariane; zij heeft het druk met studeren aan het Sorghvliet Gymnasium. Verder studeren of wonen veel familieleden in het buitenland. Alleen prins Constantijn en prinses Laurentien wonen op een klein uurtje rijden van Beatrix.

Tags

AMALIAARIANEBEATRIXKONING WILLEM-ALEXANDERKONINGIN MAXIMAPRINSES ALEXIAPRINSES BEATRIX

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck