Beau barst in tranen uit van zoons

Door: DitjesenDatjes
17-08-2018

Beau van Erven Dorens schaamt zich niet om op televisie in tranen uit te barsten. Dat deed hij al bij The Amsterdam Project, maar in zijn nieuwe programma Beau Five Days Inside kan hij de tranen al helemaal niet ophouden.

Breken

,,Beau Five Days Inside is nog heftiger dan The Amsterdam Project”, vertelt Beau aan de Volkskrant. ,,Het is gewoon verschrikkelijk om zieke kinderen van zo dichtbij mee te maken, zeker als je vader bent”, vertelt de presentator over de draaidagen in Villa Pardoes; een huis waarin gezinnen met zieke kinderen een week lang vakantie vieren. ,,Martijn, een vader van mijn leeftijd bezocht met zijn vrouw en twee jongere kinderen nog een keer een training van hun favoriete voetbalclub. Toen ik en uitzwaaide terwijl ze met de ambulance vertrokken, brak ik al.”

De presentator kreeg ook een boekje van een verpleegkundige waar verhalen en gedichten instaan over kinderen die dood gaan, en ook daarvan barstte Beau in tranen uit. Van zijn eigen kinderen kan hij ook best emotioneel worden: ,,Dan zie ik de jongens staan naast elkaar, groot en sterk en leuk en slim en stoer. Mannen zijn het geworden. En ik ben zó trots op ze, dan ga ik meteen nat.”

Vader

Beau is het wel gewend dat mannen huilen, want het is een echt familiekwaaltje. ,,Als mijn vader opstaat om te gaan speechen, zet hij ook vaak een zonnebril op. Dan zegt hij iets over hoe bijzonder het is dat we met elkaar zijn, en dan raakt hij al ontroerd. Dus dat heb ik wel van hem.”

Meer DenD