Beau blundert over Frans Bauers’ vader

Beau
Door: Jos La Grande
17-04-2021

Talkshowhost Beau van Erven Dorens had in eerste instantie zijn eigen blunder niet eens door. Of de vader van Frans Bauer al gevaccineerd was, zo vroeg Beau niet een keer maar zelfs twee keer aan de volkszanger.

Frans Bauer ging aanvankelijk niet in op de vraag, maar Beau en herhaalde de vraag. ,,Maar toch, heeft je vader de prikken al gehad”, aldus Beau. Dat in 2015 Chris Bauer, de vader van Frans, overleed aan een hartstilstand was Beau kennelijk vergeten.

‘Mijn vader is overleden’

Bauer gereageerde uiteindelijk laconiek: ,,Mijn vader is overleden, ik probeerde er over heen te praten.”

Toen begreep de talkshowhost van RTL dat hij tijdens de live-uitzending enorm had geblunderd. ,,Wat een flater van mij. (…) Het spijt mij, ik kan het niet terugdraaien.”

Bauer, die als gast van beau was uitgenodigd om te komen praten over zijn nieuwe reisprogramma, deed de vergissing af met ‘dat kan gebeuren, dat maakt toch niet uit’. Overigens zijn er de afgelopen jaren momenten geweest in de media waarin duidelijk werd dat Bauer het nog steeds heel moeilijk heeft met het gemis van zijn vader.

Meer DenD