Beau: er was geen noodzaak voor quarantaine

Door: DitjesDatjes
03-05-2021

Beau van Erven Dorens en het team van zijn RTL-talkshow heeft zich uitgebreid laten voorlichten over de coronabesmetting van Kees Tol en of de presentator wel of niet in quarantaine zou moeten. Als het echt nodig was, had hij dat gedaan, zei Beau maandag aan het begin van zijn uitzending.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Donderdag zat presentator Kees Tol hier aan tafel en dit weekend bleek dat hij corona heeft. Alle alarmbellen gaan hier dan natuurlijk af”, begon Beau. “We hebben ons uitgebreid laten voorlichten en besloten dat ik niet in quarantaine hoef omdat Kees steeds 1,5 meter van me af zat. Er was dus geen noodzaak voor mij om weg te blijven anders had ik het wel echt meteen gedaan, daar kunt u van op aan.”

Beau zei ook dat hij dagelijks getest wordt (“meer dan mij lief is”) en eindigde zijn korte verklaring met een beterschapswens aan Kees.

De presentator reageerde met zijn verklaring op kritiek van collega’s eerder op de avond in RTL Boulevard. Onder anderen Rob Goossens en Diederik Jekel vonden dat Beau beter nog een dag thuis in quarantaine had moeten blijven. Ze wezen daarmee onder meer op de voorbeeldfunctie van de presentator.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD