Beau krijgt kritiek van ‘BNN-talentje’ (20)

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De laatste maanden was (bijna) iedereen laaiend enthousiast over Beau van Erven Dorens. De kijkcijfers van een slecht lopend programma krikt hij zo weer op. Maar toch krijgt zelfs hij kritiek.

Emma Wortelboer (20) vindt Beau een slechte presentator voor een Talkshow. Dat zegt de BNN-presentatrice in de VARAgids. ““Hij interviewt niet, hij drukt zijn eigen mening door waar hij ook maar even de kans krijgt. Het is toch je plicht als presentator dat je je gasten de ruimte geeft? Waarom nodig je ze anders uit?”, gaat ze verder.

Fake

Niet alleen Beau moet het ontgelden bij het nog redelijk onbekende BNN-talentje. Ook Lauren Verster kan niet rekenen op lovende woorden. “Ik kan niet kijken naar Lauren Verster. Een beetje fake. En dan ook nog je programma Lauren! met een uitroepteken noemen. Ik hoop maar dat ze de VARAgids niet leest”, zegt ze over haar.

Ze is meer te spreken over haar BNN-collega Sophie Hilbrand: “Echt een topwijf. Ze kan alles vragen, overal induiken, zonder dat het geforceerd voelt. Ze houdt het gewoon ‘Sophie’, heel cool. Dat wil ik ook kunnen.

Verder kijkt ze graag naar Shownieuws of Hart van Nederland. Want daar gaat ze ‘echt lekker op’.

BNN University

Emma Wortelboer is bij het grote publiek nog redelijk onbekend. Ze werd in 2015 toegelaten op de BNN University, en interne opleiding voor jongeren die bij de omroep willen. Ondanks dat ze nog maar één jaar op televisie te zien is én pas 20 jaar oud is, lijkt ze niet bang om te zeggen wat ze denkt.

 

Tags

BEAU VAN ERVEN DORENSEMMA WORTELBOERLAUREN VERSTERSOPHIE HILBRAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck