Beau reageert op ‘kritiekloos’ interview met Gordon: “bloedhonden!”

Beau neemt het op voor Gordon
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Dinsdag plaatst Beau van Erven Dorens (53) een statement op zijn eigen Instagram-account met betrekking tot het ‘kritiekloze’ interview die hij met Gordon had. Hij neemt het op voor de zanger die te gast was in zijn programma ‘Casa di Beau’ waar hij onder andere vertelde dat Gordon twee zelfmoordpogingen had gedaan…

Naast dat Beau zijn gasten Maurice Steijn, Ruben Nicolai en Gordon bedankt, wil hij de zanger in het bijzonder uitlichten. ,,Gordon wil ik graag een hart onder de riem steken, want hij sprak zich in de aflevering voor het eerst uit over de heftige nasleep van zijn verbroken verloving”, schrijft de presentator. ,,De manier waarop sommige mensen op die kwetsbare onthullingen menen te moeten reageren, vind ik ronduit schandalig. Zet dan gewoon je tv uit en ga wat anders kijken, i.p.v. iemand de grond intrappen die een berg met schaamte heeft moeten overwinnen om een groot geheim te delen”, aldus van Erven Dorens.

‘Bloedhonden ruiken spoor van verzet’

Beau vreest zelfs voor levens door alle haat-reacties die worden gegeven. Hij probeert zich in te leven in mensen die worstelen met suïcidegedachten en hierdoor helemaal hun mond niet meer open durven te trekken over dit onderwerp. ,,Wat een huiveringwekkend vooruitzicht bied je met zo’n cynische ontvangst van Gordons bekentenis aan andere, onbekende, wankele zielen, die zo’n pijnlijk verhaal willen delen”, vind Beau. ,,Dit pleidooi voor beschaving is aan dovemansoren gericht, ik weet het, en je kunt maar beter je mond houden in dit agressieve mediaklimaat, want de bloedhonden ruiken ieder spoor van verzet en weten je te vinden tot in de eindigheid. Ik zie hun represailles met liefde tegemoet”.

2023 was het ‘zwartste jaar’ uit Gordon zijn leven. Zo omschreef de zanger zijn jaar in Casa di Beau. Na de breuk met zijn veloofde Gavin Rozario, viel Gordon in een zwart gat en had moeite met het leven.

Tags

BEAU VAN ERVEN DORENSGORDON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck