Beau reageert scherp op adviezen Angela de Jong

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De Talkshow Beau wordt niet goed bekeken. Al dagen stond het programma niet in de top 25 van de dag. Voor Beau van Erven Dorens is het nieuw dat de kijkcijfers zo laag zijn, want nog nooit was hij zo slecht bekeken. Toch houdt hij hoop op betere tijden.

Tips

Op Radio Veronica zegt hij het volgende: ,, Ik heb het heel erg naar mijn zin, maar ik zal er geen doekjes om winden: ik zou natuurlijk wel willen dat er wat meer mensen naar kijken.” Columniste bij het AD Angela de Jong schreef onlangs een column gericht aan Beau. Daar gaf ze hem een aantal tips, waaronder het wegdoen van de bank en gewoon aan een tafel te gaan zitten met gasten. De presentator lijkt alleen niet heel blij te zijn met de goedbedoelde adviezen. ,,Nou, ik ben natuurlijk ook niet helemaal achterlijk. Ik ga gewoon kijken hoe het gaat. Ik wil natuurlijk gewoon het beste voor het programma en niet mijn mening doordrukken. Zo zit ik ook niet in elkaar”, reageert Beau scherp.

Fan

Als het nog slechter gaat met het programma houdt Beau misschien niet één kijker meer over. Want zelfs zijn grootste fan haakt af als ze het programma niet meer leuk vindt. Dat blijkt als Beau vertelt over zijn moeder: ,,Mijn moeder gunt het me ook, maar als zij het programma op een gegeven moment saai vindt, dan gaat ze het ook niet kijken, al ben ik haar zoon. Zo ver is het gelukkig nog niet.”

Tags

Angela de JongBeau van Erven DorenskijkcijfersPopulairProgrammaRadio VeronicaRTLTalkshowTips

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie