Beau van Erven Dorens gaat nieuwe talkshow RTL4 presenteren

Door: Hans Jacobs
08-04-2019

Beau van Erven Dorens gaat voor RTL4 op de late avond een talkshow presenteren. Dat heeft RTL-baas Sven Sauvé vandaag laten doorschemeren in het NPO Radio 1-programma 1 op 1 met Sven Kockelmann.

Sauvé zei in het radio-programma dat hij met de presentator in gesprek is. Maar na de uitzending werd door Peter van der Vorst bevestigd dat de deal rond is met Beau.

Duo presentatie

Voor het nog onbekende programma word gedacht aan een duo-presentatie. ,,Een presentatieduo behoort meer tot de mogelijkheden”, zei Sauvé. Wie Beau’s wederhelft wordt bij het nieuwe programma is nog niet bekend.

Veel fans

Beau heeft ontzettend veel fans. Velen van hen hoopten dan ook dat Beau Twan Huys ging overnemen voor RTL Late Night. In het verleden heeft Beau al Humberto Tan overgenomen tijdens de zomers en presenteerde hij RTL Summer night.

In deze tijd was er een duidelijke stijging in de kijkcijfers te zien. Zal hij nu dan een nieuwe hit hebben met de nog onbekende talkshow?

Droom

Het is voor Beau een droom die uitkomt. Toen hij in 2017 Humberto overnam vond hij het zo goed bevallen. Hij baalde er dan ook van dat Twan Huys, Humberto over zou nemen.  ,,Toen Erland Galjaard belde en zei: ‘Ik heb Twan Huys gevraagd’ vond ik dat ontzettend jammer”, aldus Beau. Hij was destijds volgens Galjaard te belangrijk voor RTL Boulevard.

Meer DenD