Beau van Erven Dorens ongerust over toekomst

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Hoewel Beau van Erven Dorens de grote winnaars was op het gala van de Gouden Televizier-Ring, weet hij goed dat het succes maar tijdelijk is. De presentator houdt er altijd rekening mee dat moeilijkere tijden op komst zijn.

Over de knie

In zijn speech op het gala liet hij al doorschemeren dat hij ook slechtere tijden heeft gekend. De kijkcijfers voor zijn programma waarin hij een berg beklom, en een kanaal over zwom vielen tegen. En ook is hij een tijd lang minder op televisie geweest. ,,Nu sta ik hier. Maar ik sluit niet uit dat ik binnenkort weer over de knie ga”, zei Beau. ,,Zo gaat het gewoon, en dat zou ik eigenlijk tegen iedereen willen zeggen: ’Je gaat over de knie, en daarna gaat het weer goed’. Je moet gewoon volhouden.”

Tegen alle verwachtingen in won niet De Luizenmoeder de prijs voor ‘Beste televisieprogramma’, maar Beau Five Days Inside. Ook kreeg hij de ring voor Beste presentator.

Bescheiden

Toch wist de sympathieke presentator er wederom voor te zorgen dat het niet alleen om hem draaide, maar ook om de mensen in zijn programma’s. Zelfs toen alle ogen op hem gericht waren, was hij bescheiden en bedankte hij de mensen die zich in zijn programma’s durven bloot te geven. ,,Het is dankzij hen dat ik het voor elkaar heb gekregen. Zij hebben zich blootgegeven en ik ben alleen maar naar binnen gelopen.”

Tags

BEAU VAN ERVEN DORENSONZEKERPRIJZENRINGTOEKOMST

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck