Beau van Erven Dorens te zien in nieuwe komedie Jon van Eerd

Door: DitjesDatjes
05-12-2019

Televisiepresentator Beau van Erven Dorens is binnenkort te zien in de nieuwe theaterkomedie Herrie in de Keuken van Jon van Eerd. Dat heeft producent Het Pretpakhuis donderdag gemeld. De voorstelling gaat op 9 december in première in theater De Meervaart in Amsterdam.

In de komedie is het bekende personage Harrie Vermeulen eigenaar van een noodlijdende snackbar. Totdat de eigenaresse van de aangrenzende tattooshop met een oplossing komt: zij levert snacks aan Harrie tegen een heel mooi prijsje. Er gaat in de rondte dat deze snacks overheerlijk zijn en al snel komt Harrie met zijn bijzondere snacks overal in het nieuws. Beau is te zien als presentator van RTL Boulevard, als Harrie met zijn snacks in het programma mag komen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Beau heeft natuurlijk een hoop dingen gedaan en was onwijs populair als presentator van RTL Boulevard”, stelt Jon van Eerd. Het filmpje dat in de voorstelling te zien is, werd al gedraaid voordat Beau stopte met het presenteren van RTL Boulevard. De hoofdrollen in Herrie in de Keuken worden gespeeld door Van Eerd, Arie Cupé, Anne Lamsvelt, Liss Walravens, Joey Schalker en Brian Verhagen.

De komedie is tot en met mei 2020 te zien door heel Nederland.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD