Beau verrast dakloze

Sinds zijn programma ‘Het Amsterdam Project’ zet Beau van Erven Dorens zich regelmatig in voor daklozen. Niet alleen heeft hij een tweede seizoen gemaakt van het programma waarin een aantal daklozen de kans krijgen een leven op de bouwen, ook helpt hij zonder dat de camera erbij is mensen die op straat leven.

Stokbrood

In een filmpje dat hij op Instagram post is te zien dat Beau een tasje met etenswaren bij een dakloze neerlegt, die onder een stuk karton en in een slaapzak onder een brug ligt. Bij het filmpje schrijft Beau: ,,Ik was niet de eerste!” Bij de dakloze ligt namelijk een stokbrood, die waarschijnlijk ook door een voorbijganger is neergelegd.

Mensen vinden de actie van de presentator prachtig en reageren dan ook vol lof. ,,Wat heb jij een goed hart. Respect voor jou!”, schrijft iemand. ,,Zo mooi dat je dit doet. Sinds jou programma ben ik ook gaan nadenken over wat ik kan doen.” en ,,Wat kunnen veel mensen van jou wat leren om met mensen om te gaan,je bent in een woord geweldig”, schrijven anderen.

 

View this post on Instagram

Ik was niet de eerste!

A post shared by Beau van Erven Dorens (@beauvaned) on