Beau wil Eva graag helpen tijdens coronacrisis

Door: DitjesDatjes
17-03-2020

Beau van Erven Dorens praat met RTL 4 over het presenteren van extra talkshows in de coronacrisis. De presentator zegt “in gesprek” te zijn nadat Eva Jinek maandag in RTL Boulevard het idee opperde om Beau in te zetten.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

In welke vorm de presentator eventueel bijspringt, is nog niet duidelijk. “We zijn aan het wegen en beschouwen. Het heeft met heel veel dingen te maken”, zegt Beau dinsdag in de ochtendshow van Frank Dane op 538.

Knopen zijn er nog niet doorgehakt. “Wij gaan vandaag verder praten om te kijken want we allemaal kunnen doen. Er zijn heel veel varianten mogelijk en ik draai er nu gewoon een beetje omheen want we hebben nog geen beslissing genomen.” Zo denkt Beau zelf ook aan een extra uitzending van RTL Boulevard na Jinek. “Het enige idee is om de mensen zoveel mogelijk te informeren. Nu zijn we heel erg op het nieuws en niet op wat de mensen allemaal meemaken. Dat zou ik interessant vinden, dan voel je je toch gehoord als kijker.”

Om net als Op1 ook in het weekend te presenteren is voor Eva alleen niet mogelijk, beaamt de presentator. “Als we naar zeven dagen in de week gaan dan ga ik een paar dagen doen en zij ook. Maar in principe zou ik het ook leuk vinden om naast elkaar te zitten op vrijdagavond.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD