Beautygloss-vlogger Mascha koopt huis in Amerika

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Mascha Feoktistova, bekend van de YouTube-kanalen Beautygloss en Vloggloss, en haar man Gregor hebben een huis in Amerika gekocht. Op Instagram deelt het stel een foto waarop de sleutel van het stulpje in Orlando wordt overhandigd.

“Oh my god wat een droom. Zo dankbaar dat dit kan en dat onze droom is uitgekomen. Het ‘wit creamy’ vakantiehuis in Orlando is nu officieel van ons. Ik kan het nog steeds niet helemaal beseffen maar it’s true”, schrijft de 35-jarige Feoktistova.

Het stel blijft wel in Nederland wonen, maar gebruikt het huis in Orlando als vakantiehuis. Daarnaast wordt het verhuurd. In eerdere vlogs had Feoktistova de woning al gedeeld tijdens een bezichtiging, maar haar ruim 320.000 abonnees op Vloggloss en 635.000 abonnees op Beautygloss wisten toen nog niet dat het stel het al had gekocht.

“Je VOELT gewoon dat dit hem is. Mega mega dankbaar voor alle support en dat we überhaupt de positie hebben om dit te kunnen doen”, schrijft de vlogger. “Ik kan niet WACHTEN om hier ons plekje van te maken.”

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie