‘Bebaarde prins Constantijn lijkt steeds meer op opa Bernhard’

Door: DitjesenDatjes
11-09-2018

Sinds afgelopen zomervakantie laat prins Constantijn een baard staan, en royaltydeksundige Marc van der Linden vindt dat hij door de beharing steeds meer op zijn opa gaat lijken!

Bewijs

Om te laten zien wat hij bedoelt heeft hij op Instagram een collage geplaatst van een jonge prins Bernhard en van prins Constantijn. Bij de foto’s schrijft hij: ,,Prins Constantijn lijkt steeds meer op zijn grootvader prins Bernhard (1911-2004). Kostte me uren zoeken maar wist dat ik ergens de foto’s had die dat zouden bewijzen, helemaal nu de broer vd koning een nieuwe look heeft getuige de foto’s op diens twitter. Grote vraag: wist CVO dat zijn grootvader deze look ook ooit had? Want weinigen zullen in linkerfoto pr Bernhard herkennen.

Hoewel veel volgers het met Marc eens zijn, zien anderen vooral vergelijkingen tussen prins Constantijn en een ander familielid. ,,Als prins Constantijn praat klinkt hij precies als zijn vader”, ,,Nee hoor, ik vind hem precies op zijn vader Claus lijken”, en ,,Sorry Marc van der Linden, maar kijk naar de neus, oren en vorm van gezicht. Constantijn lijkt sprekend op zijn vader.”

De mensen die hem wél op prins Bernhard vinden lijken hopen dat Constantijn niet dezelfde streken heeft als zijn opa….

 

Meer DenD