Beckhams 18 jaar samen

Beckhams|Victoria en David Beckham
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Caroline Vlietstra

David en Victoria Beckham vierden dinsdag hun 18e huwelijksjubileum. Het beroemde Britse stel feliciteerde elkaar via Instagram. Ook hun oudste zoon Brooklyn Beckham maakte van de foto-applicatie gebruik om zijn ouders te feliciteren.

De 18-jarige Brooklyn plaatste een zwartwit-foto van een glimlachende voetballer David en de voormalige Spice Girl Victoria, met een babypop in de armen van zijn moeder. De foto is gemaakt op de huwelijksdag van het stel. “Gelukkig huwelijksjubileum voor de twee meest geweldige mensen in mijn leven. Hou van jullie mam en pap”, schreef Brooklyn onder de foto en sloot af met een hartje.

Trouwdag

De 43-jarige Victoria Beckham plaatste eerder op de dag een foto van de trouwdag van het stel waarop baby Brooklyn ligt de slapen in de arm van vader David Beckham. “Ik hou van je”, schreef Posh Spice onder de foto. En natuurlijk ontbrak de 42-jarige voetballer zelf ook niet. Hij plaatste een foto van het koppel van de dag dat ze beiden een leren outfit droegen en schreef: “Wow, we hebben dit echt gedaan. Gefeliciteerd en dank aan een geweldige echtgenote, moeder en sterke zakenvrouw. Hou van je x”

Beckham zei tegen The Daily Mirror dat het succes van zijn 18-jarige huwelijk te wijten is aan het feit dat de Beckhams ondanks tegenslagen overeind blijven. “Omdat we vier fantastische kinderen hebben. Als we door een moeilijke periode gaan dan slaan we ons er met zijn allen doorheen, als gezin”, zei de voetballer.

 

BuzzE

 

 

Tags

DAVID BECKHAMVICTORIA BECKHAM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck